Tess & Q: Dönüşüm - Pepper Winters Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Eylül 09, 2017



TANITIM
Kitabın adı: Tess & Q Dönüşüm
Özgün adı: Quintessentially Q
Yazar: Pepper Winters
Seri: Karanlık, #2
Türü: Yetişkin
Yayın evi: Arkadya Bitter

Sen, benim esclave'imsin, ruh eşimsin. Biz birbirimize aitiz, sonsuza kadar benimsin… 


Q tüm dengeleri kontrolü altında tutsa da söz geçirmekte zorlandığı tek bir şey vardı. İçindeki karanlık… Elli sekiz numaralı kölenin dünyasına girmesiyle durumu daha da zorlaştı. Ama kendisi gibi kavgacı olan bu ruh, ona iki yanlışın tek bir doğru edebileceğini gösterdi. 
Q'yu tamamlayan Tess'ti. Tess'in vazgeçilmezi de Q… Şimdi onu bütün eden kadının intikamını almak için yemin eden Q'nun vermesi gereken bir sınavı daha vardı. Sınırlarını yok edip zırhını ortadan kaldırmak… Ve dönüşümü kucaklamak. Q karanlığın timsali olabilirdi ama o karanlık tamamen Tess'e aitti.

İhtiyacım olanı bana ver, bırak nehirler aksın, içimizdeki karanlık kazansın… Karanlık Serisi'nde Dönüşüm'e hazır mısınız?


YORUM
Uuhuu. Kelimelerim daha başlamadan tükendi. Bir Q rüzgarı savurdu ki sormayın!

Dönüşüm, Tess'in Gözyaşları'ndan daha ağır daha fevkaladeydi. Yazar psikolojimi parçalayıp ellerime geri verdi resmen! :D

Bu seri, anlatılmaz yaşanır dediklerimizden ama yaş sınırı 18 değil 21, hatta daha yukarısı olmalı. Bu yaşta okumama rağmen bana bile ağır geldiyse diğerlerini düşünemiyorum. Özellikle ikinci kitap için. Çook fenaydı yahu. Tess'in o yaşadıkları okunur cinsten değildi. Resmen okurken psikolojimin sınırlarını zorladım. Yazarı kurgusundan ve kaleminden dolayı tebrik etmek gerek.

Tess ve Q gibi bir karakter bir daha olamaz. İki tane dehşet ötesi karanlık bir ruhun bu derece iyi bir şekilde birleşimini başkası yazamazdı bence. Pepper yazdığı kitabın hakkını sonuna kadar vermiş.

Tess ve Q'nun hikayesi kaldığı yerden aynen devam etmekte. Q, Tess'i hayatına daha fazla sokabilmek adına kendi şirketinde çalıştırmak ister. Şirkete gittikleri daha ilk gününden Tess, köle tüccarları tarafından yeniden kaçırılır. Ama durum bu kez farklıdır. Kaçırılma nedeni satılmak değil, intikamdır.

Q, bu sırada kelimenin tam anlamıyla çılgına döner. Tess'i olabileceği her yeri karış karış arar fakat bir türlü ona ulaşamaz. Ve her geçen zamanın Tess'in aleyhine işlediğini biliyordur.

Q, Tess'i kurtardığında ondan geriye kalan tek şey enkazdır. Yaşadıkları Tess'e o kadar ağır gelmiştir ki ruhen ve psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdadır. En kötüsü de ne Q'ya ne de herhangi bir şeye tepki gösteriyordur. Tamamen hissizleşmiştir. Peki Q, Tess'in ruhunu geri getirebilecek midir?


PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum