Oyuncu - Jennifer L. Armentrout Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Nisan 27, 2016


TANITIM
Kitabın adı: Oyuncu
Özgün adı: Tempting the Player
Yazar: Jennifer L. Armentrout
Seri: Gamble Kardeşler, #2
Türü: Romans
Yayın evi: Dex Yayınları

Bridget Rodgers'ın yolu ünlü Gamble kardeşlerden biriyle kesişiyor. Hem de tüm dünyanın tanıdığı yıldız beyzbol oyuncusu Chad Gamble ile. Chad sadece beyzbol alanında değil, kadınlar konusunda da bir oyuncu. Tüm gazetelerin hem spor hem de dedikodu sayfaları Chad Gamble'ın çapkınlık maceralarıyla dolup taşıyor. Ta ki bu maceralar Chad'in kariyerini tehdit etmeye başlayana kadar... Chad'in menajeri, oyuncunun imajının düzelmesi ve kulüple sözleşmesinin yenilenebilmesi için bir çözüm öneriyor: Aklı başında bir kadınla düzenli bir ilişki.Peki ama kim olacak bu kadın?

YORUM
Öncelikle Kitap Vampirleri turuna beni konuk ettikleri için onlara çok teşekkür ederim. ♥

Bridget, üniversite kredisi ve kira borcunu ödeyemeyecek kadar sıkışık olduğu zamanlardan birinde yakın arkadaşıyla birlikte kafa dağıtmak için bir bara giderler. Barda dünyaca ünlü beyzbol oyuncusu olan Chad Gamble ile tanışır.

Chad, hakkında çıkan dedikodular ve fazla umursamaz hayatı yüzünden iş sözleşmesini kaybetmek üzeredir.

Bardan sonra Chad ve Bridget, Chad'in evine giderler. Bridget özgüveni çok fazla olmayan bir karakterdir. Bu yüzden Chad banyoya girdiği sırada evden kaçar. Chad ise durumu fark ettiğinde sinir küpüne döner. Uzun bir süre kadar birbirlerinden haber almazlar. Hiç ummadıkları yer ve zamanda tekrar karşılaşırlar.

Chad kendini tutamayıp Bridget'i öptüğünde ertesi gün tüm gazeteler onlardan bahsediliyordur. Chad'in sallantıda olan iş sözleşmesi daha kötü bir hal alınca halkla ilişkiler uzmanı Chad'e işini kurtarabilecek bir fikir önerir: Bridget'i sahte kız arkadaşı rolünü üstlenmesini sağlamak. Ama Chad 'kız arkadaş' adamı değildir ve Bridget de Chad ile çıkmanın sonucunun nereye varacağını iyi biliyordur.

Eğlenceli, hoş vakit geçirmenizi sağlayabilecek bir kitap Oyuncu. İnsanı bunalımdan kurtarabilecek, çerez tadında bir hikayesi var. Ben okurken çok eğlendim. :D

PUAN

SERİ BİLGİSİ
Gamble Kardeşler serisi hakkında biraz bilgi edilelim. 
Sağdıç, serinin ilk kitabı. Kardeşlerin en büyüğü olan Chase Gamble ve Madison'ın bir düğünle başlayan hikayesini okuyoruz. Oyuncu, serinin ikinci kitabı ve ortanca kardeş olan Chad Gamble'ın Bridget ile olan hikayesine konuk oluyoruz. Serinin üçüncü ve son kitabı olan Tempting the Bodyguard da çok geçmeden yayınlanır diye sanıyorum. Bu kitaptaysa en küçük kardeş olan Chandler Gamble'ın koruması altındaki Alana ile olan hikayesine tanık oluyoruz.

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum