Çırılçıplak - Raine Miller Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Kasım 05, 2014

TANITIM
Kitabın adı: Çırılçıplak
Özgün adı: Naked
Yazar: Raine Miller
Seri: Blackstone 1/4
Çeviren: Tuba Özkat
Sayfa sayısı: 218
Türü: Yetişkin, Romantik
Yayın evi: Yabancı Yayınları

Çırılçıplak bir tutku. Gizlenen gerçekler. Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne'i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar… Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?
YORUM
Kitabın akıcılığından mıdır sayfa sayısının az olmasından mıdır bilemedim çok çabuk bitti Çırılçıplak.

Brynne Bennett, Amerika'da yaşadığı trajediyi unutmak için Londra'ya üniversiteye gider. Ayrıca burada yarı zamanlı modellik de yapmaktadır.

Fotoğraf sergisi günü güvenlik şirketi sahibi Ethan Blackstone da sergiye gelir. Brynne ile karşılaşır ve Brynne'ın sergideki fotoğrafını satın alır.

Sergiden sonra Brynne ve Ethan yakınlaşmaya başlar. Ama Brynne'ın unutamadığı korkuları vardır. Bu yüzden de Ethan'dan uzak durmak ister. Ethan ise ısrarla Brynne'ı istemektedir. Öğrenilmemiş bir gerçek vardır; Ethan'ın büyük sırrı...

Bana kalırsa kitabın tek kötü yanı, olayların fazla hızlı gelişmesiydi. Ethan ve Brynne'ın ilişkileri biraz hızlandırılmıştı. Kitabın sonu hiç beklemediğim şekilde bitti. Yine de ikinci kitabı merakla bekliyorum. :)

PUAN
ALINTILAR

"Niçin bu kadar önemsiyorsunuz ki?"
"Çünkü başına bir şey gelmesini istemiyorum. Çünkü o topuklular ayaklarında çok sevimli görünüyorlar ama üzerinde yürümek cehennem gibi olacak. Çünkü bir kadın için gece şehirde olmak tehlikelidir. Özellikle de senin kadar güzel birisi için. Çok fazla sebep var, Bayan Bennett."

"Ben senin değilim, Ethan."
"Bu öpücük boyunca öyleydin, Brynne."

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum